Nettverksdagen er tilbake!

Nettverksdagen ble for første gang arrangert i 2007, men har ikke blitt arrangert siden 2014. Kom Trainee har i år valgt å ta arrangementet frem i lyset igjen!

Dagen ble raskt en populært arena for nettverksbygging mellom bedrifter, studenter og arbeidssøkere. 


Nettverksdagen har tidligere blitt arrangert både i perioden før jul, samt på nyåret – men i år prøves en ny strategi. I år arrangeres Nettverksdagen 27. desember, altså midt i romjulen. Ved å arrangere Nettverksdagen i romjulen håper vi å kunne trekke flere besøkende. Konseptet er også endret fra å vare en hel arbeidsdag, med foredrag, middag og underholdning til i år å kun vare i to timer – hvor nettverksbygging står i hovedfokus.

Årets tema er «Hei, her er vi!» og i det tar vi opp et tema som både arbeidsgivere og arbeidssøkere i dag kan føle på – nettopp vanskeligheten med å skille seg ut, bli sett og å skape de nettverkene som kan være viktige for en fremtidig karriere eller for å dekke et fremtidig kompetansebehov. Her skal man bli sett, komme i gode samtaler og bygge nettverk for fremtiden!

Påmeldingen til Nettverksdagen 2019 er i dag åpnet, og dette er dagen hvor regionens yrende næringsliv treffer unge, fremoverlente studenter og arbeidstakere!

0
Feed

Skriv en kommentar