Del 1: Her er noen av bedriftene du møter på stand under Nettverksdagen 2019!

Det er mange spennede bedrifter å treffe på stand under Nettverksdagen 2019. Her er et knippe av dem.

ELMARIN AS 

Elmarin er en totalleverandør av elektrotekniske tjenester i det maritime markedet. Med hovedkontor på kaikanten i Kristiansund er de sentralt plassert på kysten. På deres referanseliste står en rekke verft og redere. Elmarin har levert produkter og tjenester av høy kvalitet siden starten i 1994. 


GC RIEBER

GC Rieber er en norsk verdensledende produsent av fiskeolje bestående av omega-3 konsentrater. GC Riebers oppgave er å bærekraftig levere omega-3-produkter av høy kvalitet, og bidra til å forbedre menneskers helse med fokus på minimale miljøavtrykk. Kontinuerlig fokus på produktkvalitet er det som driver GC Rieber til å lykkes. På deres avanserte produksjons-, laboratorie- og pilotanlegg bruker de topp moderne utstyr. Dette gjør det mulig for GC Rieber å produsere noen av de mest potente, stabile og rene omega-3-konsentrat i verden. Mennesker med både teknisk og kommersiell bakgrunn, som har lideskap for omega-3, har en can-do-holdning og som søker høy ytelse, passer perfekt inn i GC Riebers team!


NORCONSULT

Norconsult er Norges og en av Nordens største tverrfaglig arkitekt-rådgiverfirma innen samfunnsplanlegging og prosjektering, og bidrar til  et bærekraftig samfunn gjennom forankret og målrettet rådgivning. Norconsult er representert midt i hjertet av i Kristiansund på Kongens Plass, hvor kontoret har 16 ansatte med spisskompetanse innenfor arkitektur, interiørarkitektur, bygg og anlegg, VVS og Elektro. 


KONTALI 

Kontali er en sjømatekspert og har verdens mest omfattende varemerkebeskyttede database innen havbruk- og fiskerinæringen. Kontali er til for å svare på alle spørsmål knyttet til sjømatsektoren. Havet dekker 70 % av jordoverflaten, og er en viktig kilde til industri, transport og fritid. Det er millioner av ressurser, og et utall data og informasjon om sjømat som bare venter på å bli oppdaget, analysert og brakt til liv. Kontali leder an innen systematisering og forståelse av slike ressurser. 


OKEA

OKEA er en raskt vokende oljeprodusent som opererer på norsk sokkel og opererer i en nisje ved å unytte potensialet som finnes i olje- og gassfunn under 100 millioner fat olje. OKEA er en pålitelig partner på lokalt, regionalt og nasjonalt plan med en klar ambisjon om å skape verdier for eiere, ansatte og samfunnet som helhet. OKEA tror at utvikling og optimalisering av mindre oljefelt vil bli stadig viktigere for norsk olje- og gassindustri, og tar sikte på å være strategisk posisjonert for å ta en stor del av dette voksende markedet. OKEA har kontorer på Råket i Kristiansund, og hovedkontoret ligger i Trondheim.0
Feed

Skriv en kommentar