For bedrifter

Påmelding

Det er med stor glede at Kom Trainee igjen kan invitere din bedrift til Nettverksdagen 2019. Nettverksdagen er dagen hvor regionens yrende næringsliv treffer unge, fremoverlente studenter og arbeidstakere!


Nettverksdagen arrangeres 27. desember, kl. 13:00 – 15:00 i Folkets hus!

Nettverksdagen har ikke vært arrangert siden 2014, men Kom Trainee har i år satt arrangementet på agendaen! 

Årets tema er «Hei, her er vi!». For som student eller jobbsøker kan det oppleves som vanskelig å bli sett og å vite hvor man kan være en aktuell kandidat for en stilling. Nettverksdagen skal være en arena for nettverksbygging, da det å ha en fot innenfor næringslivet er nøkkelen til en fremtidig karriere!


For din bedrift er Nettverksdagen en god arena til å vise unge med eller under høyere utdanning at «Hei, her er vi!». For som bedrift i dag kan det være vanskelig å nå ut til unge fremoverlente arbeidstakere og konkurransen mot storbyene blir stadig større. Nettverksdagen er derfor en flott arena for å sikre seg den rette kompetansen på kort og lang sikt.

Nettverksdagen arrangeres i år midt i romjulen, dette for å kunne trekke flest mulig studenter som er hjemme på juleferie. Har din bedrift i tillegg et ønske om å synliggjøre seg som en positiv og samfunnsengasjert aktør i Kristiansundregionen er Nettverksdagen 2019 den rette plassen å være 

Pris for stand:

Medlemsbedrifter av KOM Trainee: Kr. 3 000,-

Andre bedrifter: Kr. 4 000,-

Ta kontakt via e-post til: post@nettverksdagen.no eller benytt vårt kontaktskjema

Påmelding