DEL 2: Her noen av bedriftene du møter på stand under Nettverksdagen 2019!

Her er noen av de spennende og flotte bedriftene du møter under Nettverksdagen 2019!

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde har en avdeling i Kristiansund. Her har de 350 studenter fordelt innen logistikk- og helsefaglige utdanninger. Undervisninger foregår på Høgskolesenteret på Løkkemyra i Kristiansund. Denne avdelingen har 23 ansatte innen administrasjon, logistikk, helsefag og biblioteket. Mulighetene du har innen utdanning er nærmere enn du tror. Trenger du etter- og videreutdanning? Vil du bli høgskolelektor eller amanuensis? Kanskje har du en professor i magen? Da er Høgskolen i Molde midt i blinken for deg! Møt oss på stand under Nettverksdagen - og bli bedre kjent med mulighetene vi tilbyr. 


Nordmøre Revisjon

Nordmøre Revisjon har høy kompetanse innen regnskap og økonomisk rapportering. Som revisor ivaretar de funksjonen som uavhengig bekrefter av selskapenes eksterne regnskapsrapportering. Nordmøre Revisjon hjelper sine kunder å holde styr på de lovbestemte økonomiske rapporteringene som for eksempel årsoppgjør og momsoppgaver. De tilbyr kundene sine profesjonell bistand innen regnskap, lønn, økonomistyring, budsjettering og fakturering. De kan også utarbeide likningspapirer og årsregnskap for de fleste selskapsformer. 


Operaen i Kristiansund

I Kristiansund er vi så heldig å ha Norges eldste opera. Operaen i Kristiansund driver omfattende virksomhet med forestillingsproduksjon og et utstrakt samarbeid med andre. Et utstrakt samarbeid med grunnskolen og kulturskolen i regionen gjør institusjonen til en pioner når det gjelder å utvikle samarbeidsmønstre mellom kulturinstitusjon og skole. Operaen arrangerer hvert år Operafestukene, som er viden kjent i resten av Norge. Når du kommer på en operaoppsetning hos OiK trår du inn i ærverdige Festiviteten, som er et av Kristiansund virkelige praktbygg. Dette en en spennende kulturell organisasjon, som har flere muligheter innen både karriere og nye kulturelle innslag. 


Stranda Prolog

Stranda Prolog AS har siden etableringen i 1946 vært eiet og drevet av familien Hoseth. Det hele startet som et motorverksted. I dag er Stranda Prolog en ledende leverandør av logistikkløsninger til oppdrettsindustrien. De er en kunnskapsbedrift med 60 ansatte, og vokser raskt. Stranda Prolog vil ha behov for ny arbeidskraft de neste årene. I 2015 flyttet administrasjonen og mesteparten av produksjonen til Kristiansund, men Stranda Prolog har fremdeles virksomhet i de opprinnelige lokalene på Langøyneset i Averøy.


Varde AS

Varde AS er en arbeidsinkluderingsbedrift med over 80 ansatte. Bedriftens kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å fall ut av arbeidslivet opprettholder jobb. Bedriften leverer ulike arbeidsinkluderende tjenester til NAV, kommuner, fylkeskommune og øvrig næringsliv. Varde har flere produksjonsavdelinger, som bygger opp om kjernevirksomheten ved å tilby kvalifisering, opplæring og arbeidstrening i et realistisk produksjonsmiljø. Bedriften har behov for ansatte med ulik kompetanse.0
Feed

Skriv en kommentar