Forsyningskjedeleverandøren NorSea styrker Nettverksdagen som sponsor!

NorSea Group, som eier Vestbase AS, er med på laget som sponsor til Nettverksdagen 2019! Beliggenheten til Vestbase gir optimale forhold for å kunne tilby effektive tjenester til olje- og gassindustrien.

Terminal- og kaianlegget sikrer tilgjengelighet og kapasitet for håndtering av bulk og store individuelle prosjekter.NorSea har utviklet et helhetlig konsept som omfatter alle logistikkrelaterte oppgaver som må løses på eller fra basen. Effektive transport-, frakt- og tolløsninger er eksempler. NorSea Vestbase har bred kompetanse innen kjerneaktiviteter i terminaloperasjoner som ledelse, koordinering av utstyr, innkjøp, riggkoordinering og transport/videresending.


Menneskene som arbeider hos NorSea representerer et bredt spekter av tjenester og kompetanse. Dette inkluderer prosjekt- og logistikkoordinatorer, materialstyring, materialkoordinatorer for bore- og driftsleveranser og
lagringstjenester. I tillegg bistår NorSea Vestbase med kompetanse innen administrasjon og ledelsesoppgaver.


NorSea er alltid interessert å komme i kontakt med aktuelle jobb-kandidater innenfor ulike fagområder, og du kan møte denne spennende bedriften på stand under Nettverksdagen 2019! 


Les mer på NorSea sin hjemmeside her.

0
Feed

Skriv en kommentar